Vil du arbeide i Steinerbarnehagen Bukkene Bruse?

Steinerbarnehagen Bukkene Bruse søker steinerpedagogisk barnehagelærer 2 fra 01.08.2018.

Steinerbarnehagen Bukkene Bruse i Stavanger søker steinerpedagog 2 til
med oppstart 1. august 2018.

Vi søker primært etter Steinerpedagogisk barnehagelærer, men førskolelærer med almen førskolelærerutdannelse med erfaring og engasjement for steinerpedagogikk kan også søke.

Vi søker en barnehagelærer, som ønsker å arbeide ut fra steinerpedagogikkens verdisyn og barnesyn.

• Som har evne til å skape gode sanseopplevelser, der det legges til rette for vennskap, undring, lek, arbeid og mestring.
  • Som har evne til å stimulere og legge til rette til allsidig og dyp lek.
  • Som har evne til å være den sosiale arkitekten som ser og veileder det enkelte barn individuelt, og som pleier barnegruppen som en sosial enhet.
  • Som har evne til å være en oppdragelseskunstner i et miljø der respekt, humor, alvor og glede råder.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet og relasjonskompetanse i forhold til barn, medarbeidere og foreldre.

Steinerbarnehagen Bukkene Bruse holder til i naturskjønne omgivelser og er tilknyttet Steinerskolen i Stavanger.

Barnehagen har 4 avdelinger, to småbarnsavdelinger med 9 barn og to storbarnsavdelinger med 18 barn.

Vi har et godt arbeidsmiljø med fokus på faglig kompetanseheving og utvikling, og søker en person som kan være med å styrke og berike dette.

Stillingen lønnes etter PBL`s Tariff.

Politiattest kreves før ansettelse.

• Vil du vite mer? Ta kontakt med Randi Rokstad Eliassen på 51 58 48 44.
  • Tiltredelse: 1. august 2018
  • Søknadsfrist:  16. april 2018
  • Søke: Søknad og CV sendes til Steinerbarnehagen Bukkene Bruse Skolevollen 19, 4017 Stavanger, eller elektronisk til bukkenebruse@steinerbarnehage.no.